Arontie 2, 94700 KEMI

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty... tästä se lähti. Erään sunnuntaipäivän tuotoksena syntyi piirustukset tarkkoine mittoineen, jonka jälkeen minun oli helppo sahata tarvittavat osat. Piirustuksissakin on "aukeavat ovet" kuten oikeassakin talossa. Aluksi tuo navetan osuus piti olla tämän talon kellari, mutta sahattuani osat sain idean, että se voisi ollakin erillinen talo.

216731.jpg  216732.jpg

Neljän vuoden työn tulos. :) Tällaisen kompleksin olen rakentanut. Olen itse suunnitellut talon, sahannut osat ja kasannut sen. Olen opetellut käyttämään sähkösahaa ja poraa. Lisäksi olen opetellut muuraamista, laatoittamista, sähkötöitä, korinpunontaa, tilkkutöitä, mattojen kudontaa jne.

Talo on tehty 18 milliä paksusta liimapuulevystä ja etuovi 8 mm koivuvanerista. Ovet ja ikkunankarmit lääkärin "aa-tikuista" ja jäätelötikuista ja ikkunoiden lasit osaksi oikeasta lasista ja osaksi piirtoheitinkalvosta. Liimapuulevy on lakattu sävytetyllä lakalla, joten puun kuviot jää kauniisti näkyviin tehden pinnasta elävän. Väri on punamullan värinen valkoisilla höysteillä. Valaistus on tehty Lundbyn sarjalla (ei kylläkään ollut kovin järkevä päätös...), mutta sitä täytynee vielä täydentää netistä tilatuilla valaistuspaketeilla.

1969883.jpg

Olen päivittänyt sivuja ja lisännyt Arontie 2:seen huonekohtaisia sivuja.

Tässä tähän mennessä lisätyt sivut:
- keittiö
- Ruokailuhuone
- Makuuhuone
- Olohuone