Lahjoitin keltaisen nukkekodin kummitytölleni joululahjaksi... tilanne nukkekotitielläni ei ole milläänlailla kuvauskelpoinen. ;) Kaamea hässäkkä. Nyt kun kaikki juhlapyhät on menneet voidaan palata normaaliin päiväjärjestykseen ja saan ehkä jotain tehtyäkin nukkekodeilleni.

Haaveissani on, että korvaan keltaisen talon suunnilleen samankokoisella talolla. Keltaisen talon ongelma on ollut koko ajan mittakaavavirhe. Huoneet olivat ihan liian matalia (17 cm) ja muutenkin pieniä. Tulin siihen tulokseen, että 3-vuotias tyttö ei varmastikaan harmittelisi huonekorkeutta koko aikaa... ;) Korvaan siis talon oikean mittakaavan mukaisella. Aion rakentaa senkin itse. Ja teen siitä malliltaan suunnilleen esikuvaansa vastaavan ja maalaan sen keltaiseksi. Ehkä lisään parvekkeen tai kuistin tms, mutta ei muita suurempia muutoksia. Arontien yleisilme ei siis tule kovin paljoa muuttumaan. Materiaalina aion käyttää myös tässä talossa liimapuulevyä, koska talon ulkoseiniin tulee ihanan elävä pinta, joka kuultaa maalauksen läpi.

Paljon on siis puuhaa edessä, mutta hitaasti hyvä tulee. Kivahan se vain on, kun ei tekeminen lopu kesken. Navetta alkaa olla huonekaluja vaille valmis. Pihaa olen myös jatkanut; talon vierestä löytyy mm. nykyään tuuhea kuusimetsä. Laitan heti kuvia näkyville, kunhan saan tilanteen edes jotenkin kuvattavaan vaiheeseen.

Onkin mennyt todella kauan, etten ole ehtinyt pahemmin kirjoitella. Olen lopettanut syksyllä oman yritykseni ja  haen kuumeisesti uusia töitä, joten ajatukset ovat pyörineet muutaman kuukauden aika kaukana nukkekodeista.