Nukkekodit sijaitsevat keittiössämme tarkoitukseen sopivassa kolossa. Alahyllyä jäi käyttämättä noin 5 cm levyinen suikale, joten päätin lisätä sen verran pihaa. Ensimmäisenä tuli mieleeni pieni joki/puro, jonka yli menee silta. Isäni - oikeastaan koko Arontien suku - on "kalahulluja", joten tuntui luontevalta tehdä kalastuspaikka. Vavat ym. kalstusvempeleet tulee sitten perässä...

Tässä purosta kuva "helikopterista" kuvattuna...

218098.jpg

Ja sitten normaalimmasta kulmasta...

218099.jpg

Voi miten huonosti näkyy... Vetenä on taas kynttilägeeliä ja kivinä oikeita kiviä. Otanpas huomenna paremman kuvan ja laitan sen tänne.

Huomenna on myös pakko maalata tuota nurmikkoa, kun kaikki kuvat on noin luonnottoman värisiä! Huomiseen siis sen suhteen... Kokonaisuudessaan huomisen tavoite on saada navetan ulkokuori "valmiiksi" siten, että pääty on oikean värinen ja kattoon tarvitaan vielä 5 riviä palasia. Lisäksi hommasin valoja... 40 kirkasta  led-valoa jouluvalosarjana... esittelen sitten, mitä saan niistä aikaiseksi.

Kävijöitä näköjään sivuilla on, joten tutustuisin teihin mielelläni. Kirjoittakaahan kommentteihin edes, että ketä vierailee, niin osaan sitten suunnistaa teidänkin sivuillenne. Ja saisin lisättyä teidän sivunne omiin suosikkeihini. : )